Sabtu, Oktober 18, 2008

Alexa Traffic Ranking..

Pada blogger2 otai, kebanyaknnya mesti sume dh tau psl Alexa ni kan.. Aku nk berkongsi ngan blogger2 amatur cam aku ni haa tentang Alexa yg bleh merating blog2 kita.. Mengikut informasi Alexa yg terkini, blog aku adalah di ranking 6,560,856 di dunia dan 82,086 di Malaysia.. Untuk mencapai tahap blogger hebat mungkin masih jauh lagi tp aku target pada anniversary pertama blog ini pada bulan Januari nanti aku bleh mencapai ranking di bawah 3 juta.. Amacam cita2 aku??

Image Hosted by ImageShack.us

Kalo korang nk check gak ranking blog korang, klik website bwh ni..
http://www.alexa.com/

9 ulasan:

  1. waaa bagus2!

    tp sy ni nk edit layout pon xreti..sahkan nk guna link2 pekenbenda tuh.kne blajo yg basic gle dlu br bran nk tgk2 kat alexis.lol~

    BalasPadam
  2. sitie -> cuba je.. x rugi pn..

    lolita-> belaja sket2.. tp sy rasa baik awk bykkan post dulu kot..

    BalasPadam
  3. waahh.. dlm blogging pn ade cita2.. bagos tol encik bd neh.. Good Luck!! =p nanti kalo dh tercapai jgn lupe post tau entry psl tuh.

    BalasPadam
  4. hamboiii... pakcik...
    weh... try ar msk blog aku...
    tp... x byk lg post... byk lg nak blaja dgn ko nie...

    BalasPadam
  5. bgs2..truskan usaha ko bro..nk naikkan 1 juta tu pyh bro..kne pastikan trafik blog ko mantain tiap ari

    BalasPadam
  6. trimas bg support bro..
    psl tu aku nak naikkan sikit2..

    BalasPadam