Rabu, Oktober 15, 2008

Nabil Raja Lawak Minggu 09..

Nabil Raja Lawak makin menuju ke penghujung.. Walaupun dia mmg dh lama dinobatkan sbg Raja Lawak penantian pembaca2 setia blog utk memiliki full collection Nabil Raja Lawak hampir berakhir dengan episod 9 ni yg mengisahkan tentang aku anak malaysia..

Download Nabil Raja Lawak Minggu 09

6 ulasan:

  1. nabil ni sy suka gak tgk...not bad la jgk lawak dia..
    erm.. fabregas, nape senyap je skrg ni..?bz ek..?

    BalasPadam
  2. tak berape minat lah nabil.. hehe

    BalasPadam
  3. xpe la..
    lain org lain minat die..

    BalasPadam
  4. Nabil..bakat baru dalam dunia komedi...lawak dia lawak yang bernas dan pedas...

    Ketahuilah bahawa anda telah di TAG
    http://kedaimagik.blogspot.com/2008/10/aku-di-tag-lagi.html

    BalasPadam
  5. uiks.. rindu ker..ekekekke...
    dah siap ke sumer presentation tu? dpt bp..?hehehegup

    BalasPadam