Selasa, Disember 16, 2008

Video Hangat: Bush Kena Baling Kasut..

Kalo baca surat khabar utusan ari ni, mesti dpt tgk gambar detik2 Bush dibaling kasut semasa dia mengadakan lawatan perpisahan ke Iraq.. Dah le gi kondem negara orang, ada hati lagi nak buat ucapan perpisahan plak.. Dan sebagai hadiahnya, kasut terbang yang dituju ke Bush.. Nasib baik la kasut terbang, kalo kapak terbang ke, peluru terbang ke, x ke mampus si Bush tu.. Aku nak tulis panjang2 pun maleh pasal aku bukanlah budak sastera, so korang layankan je la video kt bwh ni..



Kalo rasa lembab sgt nk load atau nak jadikan koleksi, download je kt bwh ni..
Link 1 (Copy link ni & add URL kt IDM korg)..

2 ulasan:

  1. Kalau kau rasa kau mampu melempar kasut ke arah Bush dengan lebih baik. Apa kata kalau kau cuba permainan ini. Permainan yang diberi nama "Sock and Awe" ni dibangunkan berdasarkan insiden tersebut.

    Cubalah kalau berani.

    BalasPadam