Rabu, Januari 07, 2009

Flag Blog Ni Plak..

Alang2 aku baru lepas buat kerja amal dengan entri sebelum ni, aku sambung sket keje amal ni.. Kali ni berkaitan dengan versi baru blog menghina Nabi Muhammad dengan bertopengkan blog Adibah Ahmed.. Nampaknya makhluk ni tak serik2 dengan perbuatan dia, so kita ramai2 pegi flag blog dia dan pilih hate or violence.. Kita gunakan kuasa kita sebagai pengguna Internet untuk menutup blog ini daripada beroperasi.. Tapi, kepada budak2 bawah umur aku suggest xyah la nak join sekali eee takut korang terpengaruh plak dengan entri2 hampeh dalam blog tu nanti..

Image Hosted by ImageShack.us

4 ulasan: