Rabu, Februari 25, 2009

Perbualan Bengong..

Untuk entri kali ni, korang boleh rehatkan kejap download manager korang yang dalam seminggu ni bekerja keras kan.. So, sementara korang merehatkan minda tu ataupun tengah menunggu fail-fail siap didownload, apa kata korang baca sedikit perbualan yang aku rasa menarik untuk dipaparkan.. Bahan ni aku dapat daripada seorang blogger, David yang rajin jugak menyinggah ke sini.. So, korang layankan..

Perbualan 1:
BOY : May I hold your hand?
GIRL : No thanks, it isn't heavy.
BOY : ....

Perbualan 2:
GIRL : Darling, I want to dance like this forever.
BOY : Don't you ever want to improve??
GIRL : ....

Perbualan 3:
WIFE : You tell a man something, it goes in one ear and comes out of the other..
HUSBAND : You tell a woman something: It goes in both ears and comes out of the mouth.

Perbualan 4:
Teacher : 'Sam, you talk a lot !'
Sam : 'It's a family tradition'..

Teacher : 'What do you mean?'

Sam : 'Sir, my grandpa was a street hawker, my father is a teacher'.

Teacher : 'What about your mother?'

Sam : 'She's a woman'.


Perbualan 5:
Patient : 'What are the chances of my recovering doctor?'
Doctor : 'One hundred percent. Medical records show that nine out of ten people die of the disease you have. Yours is the tenth case I've treated. The others all died'..

Pada korang yang x paham tu pandai-pandai la gi cari kamus eee.. Kalo nak baca yang selebihnya silalah pergi ke blog David..

6 ulasan:

  1. Hahahaha.... aku suka yang keempat tu...

    BalasPadam
  2. my mom is a women?..konpom la..haha..

    BalasPadam
  3. yang ke empat tu plg best...
    hehe

    BalasPadam
  4. hahahahaah terhibur aku kejap tadi

    BalasPadam