Isnin, Mac 16, 2009

Top Blogger UMP (9 - 15 Mac)..

Walawei sume.. Pagi-pagi buta camni pun aku ada mood nak update blog gak eee.. Sejak kebelakangan ni kekerapan mengupdate blog aku terpaksa dipertingkatkan.. Semuanya kerana sapa?? Kerana anda semualah pembaca-pembaca blog yang disayangi.. Terima kasih kepada anda semua.. Entri kali ni aku nak mendedahkan siapakah yang berjaya menjadi top blogger a.k.a yang menyumbang trafik terbanyak ke blog Blogger UMP.. Adakah Cekodok Pisang berjaya mengekalkan kejuaraannya?? Lihatlah keputusannya di bawah..

1. http://cekodokpisangs.blogspot.com/
2. http://uchuaki_uyom.rumahpanjai.com/
3. http://anashahira.blogspot.com/
4. http://noriey.blogspot.com/
5. http://tapaque.blogspot.com/
6. http://mr-ijat3360.blogspot.com/
7. http://suburbanzero.blogspot.com/
8. http://generasi-malaysia.blogspot.com/
9. http://prosperousunderstanding.blogspot.com/
10. http://just4khai.blogspot.com/

Nampaknya Cekodok Pisangs masih tak mahu melepaskan kejuaraannya kepada orang lain.. Usha-usha list tu sikit.. Haaa?? Blog admin Blogger UMP a.k.a blog yang sedang korang baca ni tak termasuk dalam list?? Sedihnya rasa hati.. Anyway, blog Blogger UMP kini dah berjaya memecah ranking 10 juta Alexa dengan sekarang berada di kedudukan 9 443 213.. Tak pernah dengar blog Blogger UMP?? Apa ketinggalan sangat korang ni.. Klik kat sini cepat..

7 ulasan:

  1. bangganye....
    naik sampai tempat ke-3...
    mest anda berasa bangga mendapat adik sebegini...
    hihihihihi...

    BalasPadam
  2. macam mane juara dipilih ni.. hohoho cam menarik je..
    sape la yang memulakan komuniti blogger2 U ni ek.. hohoho

    BalasPadam
  3. ^^ juara setiap minggu dipilih melalui referral terbanyak dlm nuffnang analytics.. a'ah la kan, u mana la yg start wat komuniti blogger ni eee.. hehehe..

    BalasPadam
  4. bd oh bd... still mengabaikn trex... trex tak tersenarai langsung dlm komuniti x kesah pon (kesah sgt sebenarnya) KAH KAH KAH

    BalasPadam
  5. ^^ kalo ko bleh tunjukkan gambo kad matrik UMP yg sah kt aku, konpem2 skg gak aku letak blog ko.. hehehe..

    BalasPadam
  6. I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don't know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often.


    Betty

    http://desktopmemory.info

    BalasPadam
  7. ^^ thanks a lot for your nice comments..

    BalasPadam