Isnin, April 27, 2009

Top Blogger UMP (20-26 April)..

Exam sudah abis.. So, apa lagi nak buat eee?? Dah tentulah mengupdate blog yang tercinta ni, hahaha.. So, update untuk hari Isnin dimulakan dengan top blogger UMP.. Sapa la jadi juara lagi untuk minggu ni eee?? Rasa-rasanya ramai yang dah tahu tapi let's check out je la blog-blog yang berjaya menempatkan diri dalam top 10 untuk minggu ni..

1. http://cekodokpisangs.blogspot.com/
2. http://bobbydeowl.blogspot.com/
3. http://generasi-malaysia.blogspot.com/
4. http://prosperousunderstanding.blogspot.com/
5. http://uchuaki_uyom.rumahpanjai.com/
6. http://zubudacutes.blogspot.com/
7. http://bdfabregas.blogspot.com/
8. http://akusimeleper.blogspot.com/
9. http://www.rionix88.blogspot.com/
10. http://gempakgile.blogspot.com/

Wah, nampaknya ada beberapa blog yang berjaya membuat debut dalam top blogger untuk minggu ni.. Tahniah diucapkan terutama kepada blog aku yang masih kekal dalam top blogger ni.. Ranking Alexa untuk Blogger UMP pula makin lama makin jatuh dengan kini berada di ranking 13 132 801 tetapi blog-blog yang bernaung di bawah Blogger UMP kini sudah mencecah 108 blog.. Jika anda pelajar mahupun bekas pelajar UMP dan mempunyai blog, jangan lepaskan peluang keemasan untuk join blogger UMP ni..

10 ulasan:

  1. ump 2 per

    caner nk memboloskan diri lam ranking neh

    tahniah bro!

    BalasPadam
  2. moonie ~ ump tu Universiti Malaysia Pahang.. kalo student @ x-student UMP leh je join..

    BalasPadam
  3. sape yg berjaya membuat debut itu?adakah aku?..
    muehehe..setelah berkurun mencuba,akhirnya dpt gak masuk list nih..yezzaa...

    BalasPadam
  4. camne kira hits tu.. cam aneh je aku nya blog msuk ranking.. rase nya yg view x de la ramai ngat..

    BalasPadam
  5. wan ~ sapa yg terasa tu tau la kan..

    acap ~ xkisah pn ramai org masuk ke x cuma kalo referral drpd blog ko ke blogger ump tu ramai, mmg masuk la top blogger tu..

    BalasPadam
  6. adry ~ tahniah kepada blog aku ke?? hahaha..

    BalasPadam
  7. hehehe..ada carta terhangat juga ye...bagus2...

    BalasPadam
  8. ku masih x tersenarai...
    muahaha

    BalasPadam
  9. kujie ~ saje2 je buat..

    sharamli ~ ko xkn tersenarai selagi ko lom wat master kt UMP ni..

    BalasPadam