Isnin, April 13, 2009

Videoklip Lagu Popular..

Lamanya aku dah tak update pasal videoklip-videoklip yang baru untuk korang download.. Kesibukan mengupdate drama-drama terbaru ditambah pula dengan kesukaran untuk mengupload dengan ziddu menyebabkan lama dah aku tak update pasal lagu-lagu ni.. So, untuk meredakan rindu korang untuk mendownload videoklip-videoklip yang best, korang amik dulu yang ni eee..

Rihanna - Disturbia
Britney Spears - Circus
Katy Perry - Thinking Of You

2 ulasan:

  1. ^^ pelakon videoklip ni je kyle xy tp bkn cite kyle xy tau..

    BalasPadam