Selasa, Mei 26, 2009

Bionik Episod 2..

Drama sains fiksyen Malaysia kembali lagi minggu ini dengan Bionik episod kedua menjengah TV3 semalam.. Aku tak dapat nak review apa-apa pasal aku tak berkesempatan nak tengok, so korang je la yang download dan tengok drama ni yeee..

Download Bionik Episod 2
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

3 ulasan:

  1. Boleh tahan best cite ni. Bagi aku, satu2nya cite sains fiksyen dari malaysia yang menjadi skit. hero pun ensem. kekeke. :P

    BalasPadam
  2. boleh kuga kan sains sangat bagus

    BalasPadam