Isnin, Mei 18, 2009

Top Blogger UMP (11 - 17 Mei)..

Kalau hari Isnin, apa lagi yang ada kat blog ni kan.. Dah tentulah carta top Blogger UMP yang akan diupdate di blog ni selagi aku termampu.. Tanpa membuang masa, jom kita semak blog mana yang berjaya masuk dalam carta minggu ni..

1. http://vale666.blogspot.com/
2. http://bdfabregas.blogspot.com/
3. http://cekodokpisangs.blogspot.com/
4. http://rionix88.blogspot.com/
5. http://ikinluvbear89.blogspot.com/
6. http://serverrooms.blogspot.com/
7. http://awanberapi.blogspot.com/
8. http://syahyaya.blogspot.com/
9. http://yanaerain.blogspot.com/
10. http://prosperousunderstanding.blogspot.com/

Detail carta ni ada di bawah.. Let's check out..


Setelah merampas takhta minggu lepas, Vale tidak memandang ke belakang lagi.. Dan blog sapa yang mendapat tempat kedua tu?? Blog BD Fabregas rupanya yang telah berjaya memintas Cekodok Pisangs untuk mendapat tempat kedua.. Blogger UMP kini telah menerima 121 blog dan berita baiknya ranking Alexa telah naik lebih 2 juta berbanding minggu lepas untuk kini berada di kedudukan 9 574 231.. Bagi sesapa budak UMP yang masih teringin nak join tu, dialu-alukan untuk request di shutbox kat Blogger UMP sana..

11 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. ceit...benci aku... arghhhhhh..frust..

    *hant0k kepala lutut kat tilam emp0k*

    BalasPadam
  3. arsyad ~ haaa, ko mencarut ke apa tu?? hehehe..

    sharamli ~ nk benci apa lak ni..

    BalasPadam
  4. haha..silap tulis..ingt leh edit..hehe.. apasal leh smpai 74? tk paham aku..

    BalasPadam
  5. bnci sbb still xtsenarai..hua3

    BalasPadam
  6. lolita ~ hehehe, besa la tu..

    BalasPadam
  7. ape ni.. akak x faham... huhuhu.... :P

    BalasPadam
  8. nuyui ~ ni khas utk pelajar UMP je la kak.. kalo akak ade letak iklan nuffnang mesti leh paham..

    BalasPadam
  9. yeye...
    naik no 5...
    bile bule nk pintas yg atas2 nih...
    huhu...

    BalasPadam
  10. ikin ~ hehehe.. soh je visitor blog ko klik kt logo blogger ump tu..

    BalasPadam