Khamis, September 24, 2009

Nur Kasih Download..

Korang pernah tengok atau dengar cerita Nur Kasih?? Aku pun baru-baru je nak tengok drama ni.. Drama Nur Kasih ni memang lain daripada drama cintan-cintun Melayu yang lain dan ianya juga telah mendapat banyak pujian daripada orang ramai.. Bagi yang tak pernah dengar tu, baik korang cepat-cepat ambil tahu sebelum kawan-kawan korang kutuk sebab tak tengok drama ni.. Memandangkan aku sekarang hanya mengupdate di CC, jadi aku tak dapat gunakan trick-trick aku untuk mencuri link daripada website TV3.. Malahan melalui research aku juga, tiada blog yang konsisten dalam memberikan link download untuk drama Nur Kasih ni.. Bagi korang yang nak menonton, upgradelah interne korang supaya dapat menyaksikan drama ini di web TV3.. Bagi yang tak dapat tengok jugak, bacalah sinopsis kat sini dan lepas tu korang layankan je la lagu tema Nur Kasih yang dinyanyikan oleh Yasin Brothers ni..

Download Lagu Tema Nur Kasih

3 ulasan:

  1. hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. w0i..w0i...ku tw nk d0nl0d kt mna....hua3

    BalasPadam
  3. aku ade..
    jom usha blog ak..hehe

    BalasPadam