Khamis, Januari 14, 2010

Raja Lawak Astro 4 Minggu Ke-2..

Huhu, Raja Lawak sudah memasuki minggu kedua untuk minggu lepas.. Untuk minggu pertama, aku masih dalam kajian lagi untuk menilai samada Raja Lawak Astro ini berbaloi atau tidak untuk dimasukkan dalam blog ni.. Untuk minggu kedua pula, aku dah dapat keputusan ditambah pula dengan ada sumber yang aku harap akan berkekalan memberikan sumber sehingga tamat program ni.. So, sesapa yang tak dapat tengok tu, tengok je kat bawah ni dan tiada link download disediakan sebab aku dah tengok kat rumah.. Kalau nak download jugak daripada youtube tanyalah kepada sesiapa yang pakar..

Raja Lawak Astro 4 Minggu Ke-2 (01/12)


Raja Lawak Astro 4 Minggu Ke-2 (02/12)


Raja Lawak Astro 4 Minggu Ke-2 (03/12)


Raja Lawak Astro 4 Minggu Ke-2 (04/12)


Raja Lawak Astro 4 Minggu Ke-2 (05/12)


Raja Lawak Astro 4 Minggu Ke-2 (06/12)


Raja Lawak Astro 4 Minggu Ke-2 (07/12)


Raja Lawak Astro 4 Minggu Ke-2 (08/12)


Raja Lawak Astro 4 Minggu Ke-2 (09/12)


Raja Lawak Astro 4 Minggu Ke-2 (10/12)


Raja Lawak Astro 4 Minggu Ke-2 (11/12)


Raja Lawak Astro 4 Minggu Ke-2 (12/12)


Memang pecah perut la lagi-lagi bila Abang Kassim a.k.a Idlan buat persembahan.. Jangan lupa tengok tau..

2 ulasan:

  1. yg paling xbest JD ngan Aman

    BalasPadam
  2. ^^ betul3.. pelik bila JD no 1 masa awal undian diumumkan.. seb bek skg dia bwh sekali & ada kemungkinan disingkirkan ahad ni..

    BalasPadam