Sabtu, Julai 31, 2010

Iklan Nike Write The Future Full Version..

Iklan ni sebenarnya dah lama pun bersiaran kat TV.. First time aku tengok masa final Champions League bulan 5 lepas dan ada beberapa kali short version masa World Cup.. So, aku bagi korang download untuk yang full version punyeee.. Yang menariknye adalah pelakon-pelakon utama iklan ni semuanya adalah player yang dianggap "star" tapi tak menyerlah kat World Cup seperti Drogba, Cannavaro, Rooney dan Ronaldo malahan Ronaldinho yang tak disenaraikan untuk World Cup pun ada..

Download Iklan Nike Write The Future

2 ulasan:

  1. hahaha.. pelakon tambahan seperti dalam gambar kat atas lak yang menyerlah kan..

    BalasPadam