Isnin, Oktober 27, 2008

Lagu Besi Hitam..

Lepas balik drpd menonton game Malaysia semalam terus aku jadi bengang.. So, dengan tgh bengang tu, layan lagu ganas2 pn best gak.. Selalunya aku upload lagu2 mainstream je tapi utk entri kali ni aku nk bagi korang lagu2 drpd salah satu kumpulan 'besi hitam' iaitu Cradle of Filth.. Tapi, aku bagi amaran bahawa kpd kanak2 di bwh umur 21 tahun tu xyah la download lagu ni.. Dan kpd yg sakit jantung pn xyah la dgr lagu2 ni.. Dan satu lagi peringatan, lagu ini hanyalah sebagai hiburan dan jangan plak korang hayati lirik2 lagu ni.. Bahaya wooo..

Cradle of Filth - Nymphetamine
Cradle of Filth - Hallowed Be Thy Name
Cradle of Filth - Temptation

Aku sdg mencari lagu CoF bertajuk "A Gothic Romance" dan "From The Cradle To Enslave".. Sesapa yg tau kt mana nk download, dipersilakan tampal link tu kt ruangan komen yee..
Image Hosted by ImageShack.us

7 ulasan:

  1. aku ade a gothic romance. nak?

    BalasPadam
  2. ade ke??
    aku nak..
    skype name aku ade dlm e-mail hang..

    BalasPadam
  3. kang aku dpt from the cradle tuh aku kasik lagi ek. hee

    BalasPadam
  4. waaa..
    hebatlah hang..
    mana dapat ni??
    "abang" bagi eee..

    BalasPadam
  5. alaa.. aku neh anak sulung. xde abang la plak. hee. apetah lagi "abang". lagi lah xde nye. aku donlod tu. nak lagu lagi gtau la. aku donlod jer.

    BalasPadam