Sabtu, April 18, 2009

Lagu Inggeris (Part 11)..

Sebelum mood aku untuk mengupdate blog menurun dengan masa yang makin menuju ke subuh ni, aku pun dengan rela hatinya mengupdate blog untuk kali ketiga dalam masa 4 jam sahaja.. Rajin kan?? Dengan tidak melengahkan masa aku memberikan lagi link download lagu-lagu mp3 tapi kali ni lagu-lagu latest inggeris plak.. Apa tunggu lagi, dowload je laaa.. Free je, tak kena bayar pun malahan ziddu yang akan bayar kat aku kalau korang download..

Hinder - Without You
Shinedown - Second Chance
Miley Cyrus - The Climb
Flo Rida & Wynter Gordon - Sugar
Ciara & Justin Timberlake - Love Sex Magic

8 ulasan:

  1. dah download da... thanks.... masyuk tak income dari ziddu?? hehe

    aku tengok miley cyrus ni kengkadang cam stacy af lak... hehehe


    Adry @ http://www.adrysabry.com

    BalasPadam
  2. adry ~ nak masyuk camnenye bro kalo 1000 download br dpt $1.. hahaha, ade rupe eee miley ngan stacy..

    BalasPadam
  3. sapakah pompuan yg comey itu?

    BalasPadam
  4. Nasib bek awek boleh tahan cun gak
    ada ala jawa peranakan gitu

    BalasPadam
  5. joegrimjow ~ itulah miley cyrus a.k.a bekas awek aku, hahaha..

    BalasPadam
  6. hamboii... rajin nyer... 3 post seari... dasat...

    BalasPadam
  7. kampungboy ~ ada rupa jawa ke tu bro??

    BalasPadam
  8. kipas ~ 2 post kat sini, 1 lg kt blog keta tu..

    BalasPadam