Sabtu, April 18, 2009

Lagu Melayu Mp3 Terbaru..

Baru ke?? Aku pun tak tau adakah lagu-lagu mp3 yang diberikan kat bawah ni lagu-lagu terbaru pasal bila ada kat UMP ni, telinga aku sudah tidak mendengar radio.. Jadi, aku mencari lagu-lagu mp3 berdasarkan apa yang ada dalam carta-carta radio popular di Malaysia ni.. So, aku boleh anggapkan lagu-lagu baru kan.. Apa-apahal pun, korang yang tentukan sama ada nak download atau tidak.. So, enjoy dengan lagu-lagu mp3 yang terbaru dan terpopular masa kini..

Irwansyah - Camelia
Afgan - Entah
Hujan - Kotak Hati
Rossa & Pasha Ungu - Terlanjur Cinta
Malique & Najwa - Kau Yang Punya

2 ulasan:

  1. TERbaru dan TERpopular-disengajakan kah ia?
    muahaha

    BalasPadam
  2. sharamli ~ hehehe, saja nak try teknik SEO..

    BalasPadam