Isnin, April 06, 2009

Top Blogger UMP (30 Mac-5 April)..

Assalamualaikum semua.. Berjumpa lagi dalam segmen top Blogger UMP untuk setiap minggu.. Sapa la yang menjadi juara untuk top Blogger UMP minggu lepas?? Adakah Cekodok Pisangs berjaya menjarakkan kedudukan atau ada blog lain yang akan memotong Cekodok Pisangs?? Jom kita saksikan keputusan untuk minggu lepas..

1. http://cekodokpisangs.blogspot.com/
2. http://generasi-malaysia.blogspot.com/
3. http://uchuaki_uyom.rumahpanjai.com/
4. http://bobbydeowl.blogspot.com/
5. http://anashahira.blogspot.com/
6. http://kipassusahhidup.blogspot.com/
7. http://manuskripvita.blogspot.com/
8. http://suburbanzero.blogspot.com/
9. http://jumapx.blogspot.com/
10. http://noriey.blogspot.com/

Itulah keputusan untuk minggu lepas.. Nampaknya ada beberapa blog yang berjaya membuat debut dalam top Blogger UMP untuk minggu lepas.. Dan seperti biasa blog admin tak berjaya lagi menempatkan diri dalam top blogger UMP.. Tengok bawah untuk keputusan penuh..


Jika korang perasan ada satu cbox dalam referrer tu.. Cbox tu datangnya dari UMS blogger, so aku takkan masukkan sekali dalam kedudukan top blogger.. Blogger UMP kini berada di kedudukan ranking Alexa 8 745 700 dan mempunyai 97 blog yang berdaftar di sini.. Jumpa lagi untuk kedudukan blogger UMP minggu depan..

10 ulasan:

  1. dalam chatbox tue sy yg promote UMP bloggers...
    spatutnya tambah referer lagi untuk blog saya...
    huhuhuhuhu....

    BalasPadam
  2. bl la nk leh mas0k lis t0p bl0gger ump ni..adei

    BalasPadam
  3. uit..sharamli student ump ke ek..

    BalasPadam
  4. anashahira ~ mn bleh.. x aci la camtu..

    sharamli ~ nk masuk eee, bleh jek.. sambung la wat master kt ump ni dulu tau..

    BalasPadam
  5. lagi2 takde blog aku..aiyaa

    ape rahsia cekodok pisang ni?best ke rasa cekodok yg die buat tu?...hehe

    BalasPadam
  6. k..jmpa nnt..sambung master sna r...
    best sgt ke ump?ekeke
    wt degree p0n xlps2 lgik ni..
    hu3..

    BalasPadam
  7. sharamli ~ hang kalo sambung master kt sini pun aku dh kuar laa.. camne nak jumpa, hehehe..

    BalasPadam
  8. sharamli ~ xmau laa, dh xlarat nk belajar lg.. nk kumpul duit nk kawen lak pasni, hehehe..

    BalasPadam