Sabtu, Ogos 15, 2009

Barclays Premier League 2009/2010 Bermula..

Penantian yang ditunggu selama beberapa bulan akan berakhir malam ini.. Penantian untuk menyaksikan kick-off bagi musim baru Barclays Premier League pasti dinanti-nantikan oleh semua penggemar bola sepak seluruh dunia.. Bagaimanakha analisis musim ini?? Adakah Manchester United tanpa Cristiano Ronaldo dapat meneruskan kecemerlangan mereka atau Liverpool yang mendapat khidmat Aquilani dapat merampas kejuaraan itu?? Ataupun adakah sentuhan Ancelotti dapat mengembalikan semula prestasi Chelsea seperti di bawah kendalian Mourinho?? Kelibat Manchester City juga tak harus dipandang enteng lebih-lebih lagi dengan kehadiran Adebayor (hahaha) dalam pasukan mereka.. Apa-apa pun, "may the best team win" dan aku masih berharap Fabregas akan dapat menjulang kejuraan liganya yang pertama untuk Arsenal.. "May Arsenal Win."

4 ulasan:

  1. pnya la bebulan2..kal0 0rg pregnen p0n dah beranak..hua3

    BalasPadam
  2. man utd tak boleh blah..tp arsenal mng 6-1 ..padahal apa playaer pun ttak beli..

    BalasPadam
  3. gunners' bf17 Ogos 2009 4:52 PTG

    well,tu lah gunners..=]
    x yah blanje bsr,asal asah bakat young player..
    player baru-vermaelen main cntik mlm semlm.

    yg x sbrnye,nk lwn man city..nk tgk how adebayor play with his 'money sponsor'..=[

    BalasPadam
  4. yer..asah smpi power pastu dia blah..tulun asah kt org..

    BalasPadam